Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-9:2005

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-9: Särskilda krav på spishällar, värmehällar och stekhällar

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-9:2005

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-9: Särskilda krav på spishällar, värmehällar och stekhällar
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 636 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 636 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 017,60 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
This European Standard specifies the requirements for the construction and operating characteristics relating to the safety and rational use of energy for solid tops, warming plates and griddles, the burners of which are enclosed and the flue gases of which are evacuated by a specific way.
This European Standard only covers type testing.

Ämnesområden

Hushåll Allmänt (97.020) Spisar, kokhällar, ugnar och liknande bruksföremål (97.040.20)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-9:2005

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-9: Särskilda krav på spishällar, värmehällar och stekhällar
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 636 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 636 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 017,60 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Standardiseringsarbete utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Gas heated catering equipment - Part 2-9: Specific requirements - Solid tops, warming plates and griddles

Artikelnummer: STD-41111

Utgåva: 1

Fastställd: 2005-10-25

Antal sidor: 8

Ersätter: SS-EN 203-2